Het concept
Sablé Breton Bakery is ontstaan uit onze passie voor patisserie en onze ervaring in de bakkerijsector.
Elke taartbodem wordt ambachtelijk vervaardigd in ons atelier, hiermee willen we ons onderscheiden van de industrie en authenticiteit uitdragen.
Wij creëren een aanbod waarbij jij als patissier jouw eigen creaties kunt uitwerken, we maken het verschil door smaak en originaliteit.
Naast ons standaardassortiment werken we ook op vraag van de klant, ons atelier is uitgerust om grote oplagen te verwerken, verwerken van taartdegen is onze specialiteit.

Vanille taartbodems
-g.jpg)
Chocolade taartbodems
Bakkerij

Aanvulling van het assortiment.
Snel en flexibel.
Vullen en klaar.
Horeca

Altijd vers gebak op de kaart.
Geen overschotten.
Vullen en opdienen.
Catering

À la minute op het buffet.
Goed te transporteren.
Vullen en opdienen.
Uw voordeel
À la minute een taart afwerken is perfect mogelijk met onze taartbodems.
Reduceer een stuk van de productietijd en kosten zonder aan kwaliteit in te boeten.
Steeds meer mensen ontdekken de bijzondere smaak van de echte Sablé Breton.
Assortiment
Onze taartbodems worden afgebakken en diepgevroren aangeleverd, zo behouden we constante kwaliteit.
Naast de traditionele Bretonse Sablé bieden we ook :
- een chocolade versie aan (SB01C=8cm/ SB10C=5cm)
- een traditionele boterzanddeeg tartelette in deegvorm SB15, voorgevormd in een bakvorm met ambachtelijke look, vullen en bakken of leeg bakken voor een klassieke botertartelette.
Het bakken van de unieke taartbodems is ons vak, de creaties laten we aan jullie over.

Artikelnummers
Artikelnummers
Bestellen
Wij werken samen met verschillende groothandels.
Bestellen kan snel en eenvoudig. Vermeld het artikelnummer en het aantal.
(vb. SB01 x 2) + uw leverings- en facturatieadres.
Wij sturen een orderbevestiging.