Het concept.

Sablé Breton is onstaan uit onze passie voor de patisseriewereld en onze jarenlange ervaring in de bakkerijsector.

Wij creëren een aanbod waarbij jij als patissier jouw eigen creaties de vrije loop kan laten, met een kwaliteitsvolle bodem als perfecte start.

Authentiek taartbodems

Chocolade taartbodems

Bakkerij

Verrijking voor het assortiment. 
Snel en flexibel. 
​Vullen en klaar.

Horeca

Altijd vers gebak op de kaart. 
Geen overschotten. 
Vullen en opdienen.

Catering

À la minute het buffet aanvullen. 
Gemakkelijk te transporteren. 
Vullen en opdienen.

Uw voordeel.

À la minute een taart afwerken is perfect mogelijk met onze taartbodems.
Reduceer een stuk van de productietijd en -kosten zonder aan kwaliteit in te boeten.

Steeds meer mensen ontdekken de bijzondere smaak van de echte Sablé Breton.

Producten.

De taartbodems van Sablé Breton worden uitsluitend vervaardigd met échte boter.

Voor jouw gebruiksgemak worden de bodems reeds in ons atelier afgebakken. Vervolgens worden ze diepgevroren aangeboden waardoor we een product met constante kwaliteit kunnen garanderen.

Naast de traditionele Sablé Breton produceren we ook bodems met echte Belgische chocolade. Het resultaat is een unieke taartbodem die twee onmiskenbare smaken combineert.

Het bakken van de bodems is ons vak, de creaties laten we aan jou over.

Artikelnummers

ART Formaten Stuks/doos
SB01 Ø 8,2 cm 96 stuks
SB01C (chocolade) Ø 8,2 cm 96 stuks
SB02 Ø 18 cm 18 stuks
SB03 Ø 23 cm 9 stuks

Artikelnummers

ART Formaten Stuks/doos
SB04 Ø 27 cm 9 stuks
SB10 Ø 5 cm 108 stuks
SB10C (chocolade) Ø 5 cm 108 stuks
SB11 (ovaal) 10,5 x 4,4 cm 80 stuks

Bestellen

Bestellen kan snel en eenvoudig. Vermeld het artikelnummer en het aantal.
(vb. SB01 x 2) + uw leverings- en facturatieadres.

Wij bezorgen u vervolgens een orderbevestiging en verzorgen de levering.

Telefonisch

0497 21 76 75

Blinde smaaktest Vives

90% verkiest Sablé Breton uit een blinde smaaktest.
Zowel op uitzicht, geur, smaak en mondgevoel.

Blinde smaaktest Vives

Winnaar van de innovation award food 2016 op de horecabeurs te Gent